Wat gaan we doen?

Kodoo Valkenburg presenteert Wereld restaurant Kodoo Sittard die een grote hoeveelheid wereldse gerechten aanbiedt. Van échte Sushi tot aan een lekker kaasplankje en van een lekker stuk Italiaanse pizza en verse pasta’s tot aan een heerlijk malse biefstuk van de lava-grill. Om het eten zo lekker mogelijk aan u te serveren, worden veel gerechten “live” voor u bereid. Wij werken namelijk zoveel mogelijk met “live-cooking” waarbij de gerechten à la minute voor u worden klaargemaakt. Wereldkeuken Kodoo Sittard biedt een groot scala gerechten aan waardoor er voor ieders wil wel iets is.

Met ruim 580 zitplaatsen zijn we uitermate geschikt voor verjaardagen, personeelsfeesten, maar ook voor gezinnen met kinderen. Voor de kinderen hebben wij een ruime speelruimte met o.a. Mini draaimolen, klimrekken en trampoline! Terwijl de kinderen zich kostelijk vermaken, kunnen de ouders heerlijk ontspannen eten.

Meer dan een wereldrestaurant

Restaurant Kodoo is niet zomaar een wereldrestaurant. Bij ons krijgt u een totaalbeleving die u nergens anders vindt. Een optelsom van verse kwaliteitsproducten, topservice en emotie. Keukens zonder geheimen, want onze enthousiaste koks bereiden de gerechten waar u bij staat. Het live cooking concept krijgt bij ons een extra dimensie. De kookkunstenaars van restaurant Kodoo adviseren u namelijk graag over de diverse ingrediënten en smaken. Twijfelt u of u iets lekker vindt? Onze koks laten u graag eerst proeven!

Kidscorner

Plezier voor de gehele familie wanneer u een bezoek brengt aan Wereldrestaurant Sittard. Wij hebben uiteraard ook aan de kleintjes gedacht! Er is een uitgebreide kidscorner aanwezig waar de kinderen zich kunnen vermaken terwijl u geniet van Wereldse gerechten!

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neem dan contact op!
Call Now Button